Julekoncert med Det Ny Tonefilmsorkester

Startdato: 08-12-2018 kl. 16:00

Slutdato: 08-12-2018 kl. 18:00

Sted: Musikskolen

December er lige om hjørnet, koncerterne står i kø og 8. december indtager Det ny Tonefilmsorkester Allerød Musikskole.

Musikskolens elever og lærere har gratis adgang til koncerten men bedes give besked om deltagelse til Thomas på violinthomas@live.dk af pladshensyn, eller reservere billet med kodeordet ’musikskole’ via det almindelige billetsalg som findes her: https://billetto.dk/da/e/en-sparejul-billetter-307438

En julekoncert med Det ny Tonefilmsorkester er altid et kræmmerhus fyldt til randen med alt hvad ørerne kan begære. Orkestrets 30 musikere og sangere gør alt hvad de kan for at fremmane den helt rette stemning og publikum inddrages i fællessange.

I lighed med de forudgående år er julekoncerten bygget op over en fortælling omhyggeligt skruet sammen af to af orkestrets medlemmer. I år om den jul vi alle kender og elsker men som nu trues af nedskæringer og sparekrav.

Hvor lille et orkester kan man egentlig nøjes med når julemusikken skal lyde helt rigtig? Kan vi stadig kende melodien hvis den spilles to procent hurtigere, eller måske hele 25? Hvor mange ho ho’er har julemanden krav på at kunne sige og kan selv den mest forbenede konsulent holde stand når tonerne daler blidt og kaneklokkerne ringer?

Find ud af det når Det ny Tonefilmsorkester tager kampen op mod besparelser og med musikalsk snilde og list får bragt årets største fest på ret køl. For hvad kan vel bedre få hjerterne til at smelte end netop julens bedste melodier?

Hør f.eks. Til Julebal i Nisseland, Juleesne, julesne fra Dyrlægens Plejebørn, Skal vi klippe vore julehjerter sammen, de store potpourrier over melodier fra Jul på Slottet og Disneys Juleshow for slet ikke at tale om de amerikanske klassikere som The Christmas Song, It’s beginning to look a lot like Christmas og naturligvis alle fællessangene.

Vi glæder os til at spille for jer!

Tilbage

Julekoncert med Det Ny Tonefilmsorkester

Allerød Musikskole

Lyngevej 198
DK-3450 Allerød

Telefon: 48 12 62 62
Email: miso@alleroed.dk

 

Undervisningstilbud

Musik
Drama
Dans
Billedskole

Tilmelding

Musik
Drama
Dans
Billedskole

Kalender